Älä ajaudu erilleen tai anna intohimon hiipua turhaan. Ota käyttöösi työkalut, joiden avulla saat yhteyden kumppaniisi takaisin.

Aaro Löfin Kohtaava parisuhde -verkkokurssi: Korjaa tai paranna yhteyttä kumppaniisi viikossa

Parisuhde on yksi elämän antoisimmista ja samaan aikaan haastavimmista asioista. Se tarjoaa paljon, mutta yhtälailla myös vaatii. Parisuhde pakottaa meidät katsomaan itseämme, ymmärtämään erilaisuutta ja miettimään omaa toimintaamme.

Suurella osalla meistä ei välttämättä ole riittävästi työkaluja siihen, että omasta parisuhteesta saisi tehtyä sellaisen kuin sen haluaisi olevan. Sellaisen, joka antaa enemmän kuin se ottaa.

Loin tämän verkkokurssin antaakseni sinulle ja kumppanillesi työkalut, joiden avulla voitte ryhtyä rakentamaan jotain sellaista, joka toimii: rakkaudellista, luottavaa, kuuntelevaa ja intohimoista parisuhdetta.

Varaa paikkasi kurssille hintaan 139€

Saat aloittaa kurssin jo tänään ja käydä sen omaan tahtiisi. 100% 14-päivän rahat-takaisin tyytyväisyystakuu ostohetkestä. Kurssimateriaalit saat pitää  loppuelämäsi!

Oma tarinani – Mitkä ovat olleet minun haasteeni parisuhteessa ja miksi nämä kurssin työkalut ovat niin tärkeitä

Parissakin ihmissuhteessa olen ollut siinä tilanteessa, että olen muuttunut tarvitsevaksi ja toista painostavaksi, etten enää uskaltanut hakeutua edes toisen lähelle kun tiesin, että tilanne vain pahenisi. En vielä silloin ymmärtänyt sitä, että voisin itse tehdä jotain tunteille, jotka ajoivat minut toimimaan kuten toimin. Vaikka yritin tsempata itseäni, jossain kohtaa voimavarat loppuivat ja tilanne taas romahti. Silloin aloin syyttämään ja kokemaan, että toinen ei vain välitä tai anna sitä mitä kaipaan.

Luojan kiitos löysin tavan ratkoa asiaa itse.

Harva asia on ollut niin surullisen tuntuinen juttu kuin se, että näkee toisen ihmisen kasvoilta sen, että hän ei enää halua yhteyteen tai pelkää sitä sen vuoksi, että en ole osannut antaa hänelle turvallista ja hyväksyvää tilaa. Sen sijaan olen päätynyt painostamaan ja syyttämään häntä silloin, kun hän on uskaltautunut jakamaan itsestään.

Tuo kipu on keskeinen syy sille, että halusin oppia luomaan ja ylläpitämään hyväksyvää yhteyttä omissa ihmissuhteissani, ennen kaikkea parisuhteessa, jossa sen ylläpitäminen on ollut minulle vaikeaa.

Muistan erään asiakkaan, jonka kanssa ensimmäistä kertaa kävin tätä taitoa läpi.

Heidän tilanteensa oli todella tulehtunut ja naispuolinen asiakkaani koki, että toinen osapuoli ei tule muuttumaan. Me aloitimme siitä, että me ei yritettykkään muuttaa toista, mikä on aina huono lähtökohta. Asiakkaani oli valmis aluksi itsenäiseen työhön, jota tämän taidon osaaminen edellyttää, että lopulta hän osasi muodostaa toiseen sen, mitä minä kutsun tällä kurssilla hyväksyväksi yhteydeksi.

Vajaan vuoden päästä jo viimeisiään vetelevän näköinen avioliitto otti uuden askeleen ja pariskunta muutti lapsineen ulkomaille vuoden kestävän vuorotteluvapaan ajaksi. Se oli turnausvoitto myös minulle.

Sekin on tuttu tilanne, että työasiat ja arjen rutiinit on vieneet mennessään. Tavallaan kaikki on ihan jees, mutta kaikessa siinä arjen tohinassa on alkanut tuntua siltä, että toinen on aika etäällä. Ollaan vähän niinkuin ystäviä, mutta vältellään jollain tapaa kohtaamista.

Muistan sen katseen välillä omilla silmillä ja välillä toisen, missä näkyy kaipaus yhteyteen. Mutta kun ei oikein tiedä, että miten sinne sitten löydetään. Miten avata jälleen se joku yhteys, joka oli joskus? Vai onko se vaan niin, että kun sen kerran menettää niin sitten sillä mennään loppuun asti?

Hetkittäin sen ikäänkuin hyväksyy ja rehellisyyden nimissä noissa hetkissä alkaa myös pyöriä mielessä suhteen päättäminen. Tai sitten huomiotaan alkaa yhä vain enemmän kiinnittää muualle, jotta ei tarvitsisi nähdä sitä kysymysmerkkiä, joka suhteen yllä leijuu.

Tänä päivänä tiedän, että minulla on työkalut palata siihen yhteyteen. Vaikka me ollaan eri ihmisiä kuin tavatessa, yhteys voidaan löytää aina. Ei aina juuri sillä hetkellä kun kaipaan, mutta kun hetki on sopiva, tiedän mitä voimme tehdä, jotta se avautuu.

Yksi suurimmista haasteista parisuhteessa on mielestäni se, että toisen vastuulle asetetaan liian usein sellaisia asioita, jotka liittyvät pohjimmiltaan itseemme. Esimerkiksi vaikeista tunteista on helposti taipuvainen syyttämään toista.

Yksi tämän taidon parhaista puolista on se, että sen kautta olen oppinut muodostamaan minun ja toisen välille tilan, jossa voimme molemmat tulla kuulluksi ja saamme käsitellä asioitamme.

Ennen tapanani oli joko reagoida puolustautuen tai vetäytyä toisesta etäämmälle sillon kun tuntui, että toinen ihminen kohdisti minuun jotain omaansa. Tai sitten yritin opettaa toiselle mistä on kyse ja kehotin häntä katsomaan omia fiiliksiään, joka ei tainnut kertaakaan muuta kuin pahentaa tilannetta.

Tämän taidon ja näiden parin simppelin työkalun avulla se tapahtuu kutakuinkin itsestään, että toinen ihminen löytää selkeyden omaan tilaansa ilman, että varsinaisesti itse tekee mitään.

Mitä sinä opit tämän kurssin aikana?

Jos tämä verkkokurssi pitäisi tiivistää kolmeen ydinoppiin, niin ne olisivat nämä:

 1. Opit huomaamaan mitä sinussa tapahtuu.
 2. Opit kommunikoimaan sen mitä sinussa tapahtuu toiselle osapuolelle rehellisellä ja rakentavalla tavalla.
 3. Tiedät miten voit luoda turvallisen kohtaamisen kumppanisi kanssa, jotta voitte jakaa asioita keskenänne ja tutustua uudella tavalla.

Näistä kolmesta elementistä muodostuu hyväksyvä yhteys välillenne. Parisuhteenne kannalta tämän yhteyden luominen on luultavasti yksi tärkeimmistä taidoista.

Kenelle tämä kurssi sopii? Jos tunnistat itsesi näistä, kurssi on juuri sinua varten:

 • Haluat, että nykyisessä suhteessa ongelmia ei lakaista maton alle, vaan ne käydään läpi rakentavassa hengessä.
 • Teillä on intohimoa suhteessanne ja haluaisit ylläpitää sitä myös jatkossa.
 • Välinne tuntuvat viilenevän ja et oikein tiedä mitä tehdä asialle. Kaikki alkaa olla rutiinia.
 • Teillä oli joskus yhteys ja tuntui siltä, että se oli jotain maagista. Asiat tuntuvat silti muuttuneen ajan kuluessa.
 • Parisuhteesta on tullut sinulle vain yksi työpaikka, jossa arki pyörii tasaisen tylsästi.
 • Koet, että et osaa riidellä rakentavassa hengessä.
 • Tuntuu, että ette kommunikoi tarpeeksi tai suhteessa ei ole tilaa tarpeillesi.
 • Teillä ei näytä olevan toisillenne enää aikaa.
 • Pelkäät näyttää haavoittuvuutta, koska uskot sen johtavan vain uuteen pettymykseen.
 • Joskus koet olevasi yksinäinen, vaikka olet suhteessa ja kumppanisi olisi samassa huoneessa.
 • Haluat, että puolisosi ottaisi sinut paremmin huomioon ja näyttäisi tunteensa sinua kohtaan.

Kenelle tämä kurssi ei sovi?

 • Näet, että vain kumppanisi täytyy muuttua, jotta homma toimisi ja omassa toiminnassasi ei ole mitään tarkasteltavaa.
 • Etsit ratkaisua, joka ei sisältäisi rehellistä itsensä tutkimista. Joskus tämä itsetutkiskelu voi myös vähän sattua, kun kohtaa itsessäsi asioita joita on tarve kohdata.
 • Jos etsit 5 minuutin pikaratkaisua. Joskus ongelmat ratkeaa kyllä nopeasti, mutta yleensä se vaatii harjoittelua. Harjoittelu voi jatkua enemmän tai vähemmän koko loppuelämän.
 • Et halua tehdä harjoitteita. Teot on se taso, missä todellinen muutos alkaa. Jos haluat vain katsoa luennon ja kuvittelet, että asiat muuttuvat sen avulla, tämä kurssi ei ole sinua varten.

Mitä tämä verkkokurssi sisältää?

Osio 1: Vastuunjako parisuhteessa: Vastuun ottaminen omista tunteista

Henkilökohtainen vastuu: Ennen kuin voi lähteä tekemään mitään, täytyy pistää oma ruutu kuntoon ja ymmärtää, että loppujen lopuksi voin vaikuttaa vain itseeni. Minun pitää ymmärtää itseäni ennen kuin onnistun saamaan kumppanini ymmärtämään minua.

Esimerkkitarinoita siitä, missä vastuunotto yleensä epäonnistuu tai se on ymmärretty väärin. Milloin otetaan liikaa vastuuta toisen asioista ja milloin ei oteta vastuuta omista asioista.


Osio 2: Miten oppia olemaan ensin itseni ja sitten kumppanini kanssa?

Miten otan vastuun tunteistani käytännössä ja käsittelen niitä ensin itseni kanssa, jotta niitä on helpompi tuoda myös parisuhteeseen kumppanilleni.

Parisuhteen hyvinvoinnin kannalta olennaisen tekniikan hallinta numero 1: Itsekeskustelu itseni kanssa, jotta pääsen kaaoksesta selkeyteen.

Parisuhteen hyvinvoinnin kannalta olennaisen tekniikan hallinta numero 2: Kuinka käsittelen hankalia tunteita itse ja vähennän kumppaniini kohdistuvaa painetta, ennen kuin aloitan keskustelun hänen kanssaan.


Osio 3: Miten voit käsitellä vaikeita ja haavoittuvia asioita kumppanisi kanssa turvallisesti?

Esimerkiksi tunteita, suhteen seksuaalisuutta, lastenkasvatukseen liittyvät näkemyksiä ja tulla samalla kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi.

Parisuhteen hyvinvoinnin kannalta olennaisen tekniikan hallinta numero 3: Turvallisen kohtaamisen luominen kumppanin kanssa (tekniikkaa voi käyttää myös parisuhteen ulkopuolella)


Mikä tämän kurssin arvo on?

On vaikeaa laittaa euromääräistä arvoa omien ihmissuhteiden laadulle. Asiaa voi silti miettiä seuraavasti:

Minkä arvoista se olisi sinulle, että parisuhteesi toimisi, pysyisi laadukkaana, intohimoisena ja oppisit toimimaan niin, että et loukkaa kumppaniasi ja silti pidät huolta omista tarpeistasi?

Kuinka paljon sinä olisit valmis panostamaan siihen, ettei suhteesi kariudu asioihin, jotka voisi käsitellä jos vain osaisi ja välttää sen, että lopulta ajaudutte erilleen?

Jos osallistuisit henkilökohtaiseen valmennukseeni (johon en ota lisää asiakkaita tällä hetkellä),  niin se maksaisi 90 € / tunti.

Voisit myös osallistua ryhmävalmennuksiin ja retriitteihin mitä järjestän säännöllisesti, mutta niidenkin hinnat alkavat 450 eurosta per kerta. Lisäksi tulee tietysti matkakulut.

Olen käynyt pitkän henkilökohtaisen matkan ja käyttänyt sen varrella erilaisiin koulutuksiin ja opettajiin yli 35 000 euroa omaa rahaani, sekä aikaa yli kymmenen vuotta.

Jos haluat lähteä matkalle, oppia tuntemaan itsesi paremmin ja saada parisuhteesi toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, tämä on varmasti edullisin tapa aloittaa se. Ja voit aloittaa sen turvallisesti kotikoneeltasi käsin.

14-päivän 100% tyytyväisyystakuu

Uskon kurssin hyödyllisyyteen niin paljon, että annan sille ostohetkestä 14-päivän 100% rahat takaisin- tyytyväisyystakuun.

Jos et syystä tai toisesta ole kurssin alettua tyytyväinen saamiisi materiaaleihin, voit pyytää rahasi takaisin 14-päivän sisällä ja palautan ne täysimääräisenä.

Mikä tämän kurssin hinta on?

Halusin tehdä tästä kurssista sellaisen, että mahdollisimman monilla on mahdollisuus lähteä mukaan harjoittelemaan taitoa, joka on ollut minulle erittäin ratkaiseva matkallani kohti elämää, jota on mukava elää.

Haluan lähteä mukaan

Saat aloittaa kurssin jo tänään ja käydä sen omaan tahtiisi. 100% 14-päivän rahat-takaisin tyytyväisyystakuu ostohetkestä. Kurssimateriaalit saat pitää  loppuelämäsi!

Kuka on Aaro Löf?

Ehkä olen jo sinulle tuttu esimerkiksi kirjani tai Hidasta elämää-kirjoituksieni kautta.

Jos en ole vielä tuttu sinulle ja jos minulle jokin ammattinimike pitäisi antaa, niin olen henkinen valmentaja. Työni tarkoitus on auttaa (myös minua itseäni) ihmisiä ympärilläni, tuntemaan itsensä ja ymmärtämään mikä rikkaus sen oppimismatkan takana on.

Olen vuosien aikana ehtinyt tekemään paljon muutakin, mutta tämä on kutsumukseni. Jos haluat tietää missä kaikessa olen ollut mukana, listasin niitä tähän alapuolelle.

Koulutuksia mitä olen käynyt vuosien varrella

  • Ratkaisukeskeinen -valmentaja (Robbins-Madanes)
  • LCF -lifecoach (Valmentamo)
  • Miesryhmäohjaaja (Miessakit ry)
  • Tantric Lifecoach (Shanti Limnell, Awareness therapy)
  • Kundaliinijooga -opettaja (KRI)
  • Vapaa tie -valmentaja (Kehto -koulu)
  • Working with people -training (www.workingwithpeopletrainings.com)
  • Diamond approach -oppilas (www.diamondapproach.org)
  • Kristillisen mystiikan sekä suufilaisuuden oppilas

Työhistoriani

  • Telemarkkinointiyhtiön toimitusjohtaja 2006-2008 sekä toinen omistaja vuoteen 2011 saakka
  • Kiinalaisen lääketieteen harjoittaja 2009-2011
  • Raakaravintokouluttaja 2010-2012
  • Hidasta elämää -sivuston ensimmäisiä kirjoittajia 2011 -->
  • Ratkaisukeskeinen valmennus sekä kurssit vuosina 2011-2013
  • Suomen ensimmäisen hyvinvointia käsittelevän verkkokurssin (Täyttä elämää Nyt) järjestäjä vuonna 2013
  • Henkinen valmentaja vuodesta 2013 alkaen ja kaksivuotisen Inhimillinen tie -koulutusohjelman ja henkisten retriittien ohjaaja. Tämä työ jatkuu vielä tänäkin päivänä
  • Rohkea elämä -7 askelta todelliseen muutoksen kirjan julkaisu joulukuussa 2018.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kurssista

Miten kurssi toimii käytännössä?

Ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiin tulee viesti ja ohjeet tunnuksien luomisesta. Tunnuksien avulla pääset kirjautumaan valmennusmateriaaleihin samantien.

Kurssin materiaalit ovat teksteinä ja videoina ja ne voi katsoa kännykällä, tabletilla tai tietokoneella.

Voit käydä kurssin materiaalia läpi omaan tahtiisi. Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset.

Miten voin maksaa kurssin?

Kurssin voi maksaa normaalisti verkkomaksuilla tai luottokortilla. Lisäksi myös lasku ja osamaksu onnistuu valitsemalla kassalla esimerkiksi Mash-vaihtoehdon.

Tuleeko lasku postissa kotiin?

Lasku saapuu kotiisi, jos valitset sen maksuvaihtoehdon itsellesi (mash, jousto).

Onko joku takuu kurssille ja sisällöille?

Annan kurssille 100% tyytyväisyystakuun ensimmäiselle kahdelle viikolle. Ehdit rauhassa tutustua toimintatapaan ja jos et pidä siitä, voit pyytää rahasi takaisin.

Onko tämä jotain terapiaa?

Tämä ei ole terapiaa. Tämä on verkkokurssi missä tutkimme itseämme erilaisten työkalujen, ohjauksen, sekä yhteisen ryhmän tukemana.

Kurssi on ihmisille, jotka haluavat oppia itsestään ihmisenä ja kehittää tiettyjä taitoja itsessään, joiden avulla tulee toimeen paremmin itsensä ja muiden ihmisten kanssa.

Mitä sitten jos meillä on jo avioero meneillään?

Kurssi voi auttaa tervehdyttämään välejänne, vaikka lopputulos olisi edelleen avioero. Kurssi auttaa sinua esimerkiksi ymmärtämään omia tunteitasi ja reaktioitasi, joka todennäköisesti vaikuttaa kanssakäymiseenne, kun et vie sinne samalla tavalla omaa painolastia mukanasi.

Mitä enemmän hyväksyntää meillä on toista ja itseämme kohtaan, sitä parempi mahdollisuus meillä on yhteyteen. Tuo hyväksyvä yhteys auttaa asioita etenemään paremmin oikeaan suuntaan. Mikäli koet kaipaavasi apua nimenomaan avioeroon, suosittelen hakeutumaan sen asian ammattilaisen puheille.

Kai tämmöset yhteysasiat on vähän hömpötystä?

On kaiketi totta, että kaikki ihmiset eivät kaipaa tunnetason yhteyttä, joten joillekin tämä voi olla hömpötystä. Oma kokemukseni on, että tunnetason yhteys on ravitsevaa ei vain suhteelle, vaan myös minulle ihmisenä.

Juuri tunteet tuovat elämään väriä, syvyyttä ja rikkautta. Kun voimme jakaa tuon tunnetason yhteyden toisen kanssa, voimme jakaa myös tuon rikkauden. En usko yhdenkään ihmisen oikeasti kokevan iloa, välittämistä ja lämpöä kahden ihmisen välillä turhaksi asiaksi. Olemme saattaneet etääntyä syystä tai toisesta noista kokemuksista mutta tunnistamme kyllä jokainen sen, kuinka rikastuttavaa se meille on.

Olen lukenut jo monia kirjoja aiheesta, mitä voisin saada tästä kurssista?

Hienoa. Tämä kurssi on ennen kaikkea käytännöllinen ja auttaa sinua harjoittelemaan ja viemään opittuja asioita käytäntöön. Tietoa kurssi tarjoaa vain siinä määrin kuin on tarpeen taidon ja työkalujen oppimista varten. Tämä kurssi auttaa sinua siis viemään tietämääsi ja oppimaasi käytäntöön.

Ei mulla ole just nyt suhdetta, onko tässä mitään mulle?

Takuulla on. Kurssi auttaa sinua paitsi itsesi suhteen, myös tulevaisuuden ihmissuhteitasi ajatellen. Kurssin opit ovat myös sovellettavissa muihin ihmissuhteisiin, vaikka et juuri nyt parisuhteessa olisikaan.

Voinko tämän kurssin kautta saada puolisoltani sen mitä haluan?

Sitähän me usein toivotaan. Kukaan ihminen ei ole mielestäni velvollinen antamaan meille sitä mitä me haluamme. Mutta hyväksyvän yhteyden muodostuminen auttaa meitä suhteessa esimerkiksi kuulemaan toisen tarpeista ilman velvoitusta niiden täyttämiseen.

Se on mahdollisesti alku sitä kohti, että voimme aikuisella tavalla huolehtia niin omista kuin toistemme tarpeista.

Ovatko tietoni yksityisiä?

Ovat. Minulle on erityisen tärkeää, että jokainen saa antaa itsestään kurssin aikana juuri sen verran, kun kokee oikeaksi. En jaa tietoja ulkopuolisille. Myöskään ryhmän sisäiseen Facebook-ryhmään liittyminen ei ole pakollista, vaikka sitä suosittelen vahvasti.

Voiko tämän kurssin ostaa lahjaksi?

Kyllä, voit ostaa tämän verkkokurssin helposti myös lahjaksi. Teet vain tilauksen kuten normaalisti!

Tämän jälkeen laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen info@aarolof.fi voit osoittaa kenelle lahja on tarkoitettu.

Tärkeää:

Ilmoita viestissä lahjansaajan koko nimi ja sähköpostiosoite (puhelinnumero).

Lahja on tämän jälkeen valmis lähtemään saajalleen!

Mitä kannattaa huomioida kurssille osallistuessa?

Kannattaa varata kalenteriin hetkiä, jolloin käy kurssin sisältöjä läpi.

On helppoa ilmoittautua mukaan ja sitten jättää osallistuminen aikomiseksi. Jos haluat, että asiat muuttuvat, kannattaa sitoutua matkaan jo nyt varaamalla sille sopiva aika.

Ihmisenä kasvu on aluksi hitaampaa kuin haluaisi ja lopulta tapahtuu niin paljon, että yhdessä päivässä tuntuu elävän useampaakin elämää yhtäaikaa. Aloitetaan kuitenkin sieltä, missä ollaan nyt.

Voit käydä materiaalit läpi omassa tahdissa. Materiaalit jäävät sinulle niin pitkäksi aikaa, kun verkkosivuni ovat olemassa (toivottavasti mahdollisimman pitkään).

Miten tämä muka voi auttaa viikossa?

Tämä verkkokurssi antaa aidosti toimivan työkalun ja ohjeet siihen, miten kehittää hyväksyvän yhteyden muodostamisen taitoa. Monen kohdalla tämän taidon kehittäminen ja kurssilla olevan kolmen askeleen ottaminen vie enemmän kuin viikon aikaa.

Käymme prosessin kuitenkin läpi viikossa ja saat eväät tämän taidon ja näiden työkalujen oppimiseen viikon aikana. Sinulla on runsaasti aikaa viedä asiaa käytäntöön. On myös tärkeä ymmärtää, että kurssi itsessään ei muuta asioita, mutta sen käytäntöön vieminen tuo tuloksia.

Miten minä muka voisin korjata tämän tilanteen yksin? Entä jos toinen ei ole kiinnostunut?

Se ei ole välttämätöntä, että toinen olisi kiinnostunut. Kurssi antaa sinulle paljon ja mahdollistaa asioiden muuttumisen sinun kauttasi. Tälle kurssille osallistuminen parantaa jokatapauksessa sinun vointiasi ja ymmärrystäsi, sekä antaa lopuksi elämää hyödyttävät työkalut, sekä taidon.

Vähintä mitä kurssi tarjoaa, on paremmat mahdollisuudet suhteellenne. Samalla on totta, että emme voi vaikuttaa lopulta toiseen ihmiseen. Voimme kuitenkin tehdä oman osuutemme, ihan itsemmekin vuoksi.

Olen suhteen alussa ja kaikki on hyvin, tarvitsenko kurssia mihinkään?

Tiedän tunteen. Ihmissuhde on kuitenkin siinä mielin samanlainen projekti kuin mikä tahansa projekti, että se pitää sisällään inspiraation hetkiä, joissa asiat sujuvat luonnostaan. Sitten on niitä hetkiä, joissa tuo luonnostaan eteneminen katoaa.

Silloin vaaditaan taitoa ja ymmärrystä, jotta voidaan löytää toistemme luo uudelleen. Jos katsot pidempään kestäneitä suhteita, huomaat siellä kyllä sen ilmiön, että ihmiset joko alkavat etääntyä toisistaan tunnetasolla tai sitten he oppivat löytämään uudelleen toisensa. Tämä taito kannattaa ottaa haltuun ennakkoon.

Ja toki kyse ei ole vain taidosta, joka auttaa käsittelemään ongelmia, vaan taidosta, joka mahdollistaa suhteen parantumisen entisestään.

En pysty enää avaamaan yhteyttä, kun tilanne on niin tulehtunut.

Ymmärrän. Joskus tulehtunut yhteys on niin herkkä, ettei siihen oikeastaan voikaan koskea.

Kurssi voi auttaa sinua siinä, miten voit tulla itsesi kuulemaksi ja vähentää yhteyteenne kohdistuvaa painetta. Se siis auttaa sinua antamaan tukea itsellesi ja tilaa toiselle. Tämä todennäköisesti auttaa tulehdusta laantumaan ajan kanssa. Kurssin opettama hyväksyntä toimii kuin hoitavana voiteena yhteydelle.

Onko tämä joku pikaratkaisu, en usko sellasiin?

Siinä olemme samaa mieltä, niihin en usko minäkään. Kurssi itsessään tapahtuu viikon sisällä, mutta minä olen ammentanut sen opeista jo vuosia ja syvennän sitä edelleen.

Eli kyseessä ei ole pikaratkaisu, vaikkakin moni osallistuja tulee suurella todennäköisyydellä kokemaan isojakin läpimurtoja viikon sisällä. On myös hyvä muistaa, että palkkiot eivät tule kurssin materiaalia lukemalla, vaan sen antia käytäntöön soveltamalla.


Kyllä, haluan lähteä mukaan

Saat aloittaa kurssin jo tänään ja käydä sen omaan tahtiisi. 100% 14-päivän rahat-takaisin tyytyväisyystakuu ostohetkestä. Kurssimateriaalit saat pitää loppuelämäsi!