Kuulluksi tulemisen taito

5 viikon verkkokurssi, jossa opit kuinka tulla kuulluksi. Harjoittelet ilmaisemaan omia tarpeita terveellä tavalla ja opit sanomaan ei niille asioille, jotka eivät palvele sinua.

Varaa paikkasi kurssilta hintaan 59€ (norm. 129€)

Hyödynnä kampanjahinta, joka on voimassa 25.10 saakka. Voit aloittaa kurssin saman tien tai sinulle sopivassa hetkessä. Sinulla on 100% 14-päivän rahat-takaisin tyytyväisyystakuu ja saat pitää kurssimateriaalit loppuelämäsi.

Suuri osa meistä ei tullut lapsena kuulluksi ja huomioiduksi sillä tavalla kuin haluaisimme. Sen sijaan opimme tulemaan huomioiduksi jotenkin muuten (rakentavasti tai ei rakentavilla tavoilla) ja näillä opituilla tavoilla yritämme saada asiaa ratkaistuksi yhä tänäkin päivänä.

Ongelma näissä tavoissa on, etteivät ne useinkaan toimi eivätkä ole välttämättä tapoja, millä haluamme tulla huomioiduksi! Ne ovat vain korvikkeita mitä opimme.

Mutta toistamme niitä siitä huolimatta ja viemme toimimattomia asioita mukanamme ihmissuhteisiin, työpaikalle ja lastemme kasvattamiseen. Näemme, että ne eivät toimi, emmekä saa mitä haluamme, mutta emme osaa oikein muutakaan.

Jos tuntuu, että kaipaat jo jotain muuta, etkä halua enää elää loputtomassa turhautumisen kierteessä, lähde mukaani tälle kurssille. Opetellaan yhdessä ilmaisemaan ja saamaan itsellemme ne asiat, mitä oikeasti kaipaamme ja haluamme.

Oikeastaan rakensin tämän kurssin sille Aarolle, joka olin 10 vuotta sitten, kerron nyt sinulle miksi.

Minulla on kerrottavana useampi kuin yksi esimerkki siitä, etten osaa tulla kuulluksi. Se, että en osannut sitä taitoa, on rasittanut niin ystävä-, työ- kuin parisuhteitakin. Ennen kaikkea se on heikentänyt elämänlaatuani. Monesti seurana on ollut epämääräinen tyytymättömyyden tunne, sisäinen turhautuminen ja kokemus yksinäisyydestä. Sisällä on ollut jatkuvasti painava raskaus, joka etsi ulospääsyään.

Kaipuu sille, että joku kuulisi ja näkisi minut.

Esimerkiksi muutama vuosi taaksepäin olin parisuhteessa, joka olisi voinut toimia hyvin. Suhteen perusta oli rakkaudellinen, mutta parin vuoden aikana tarpeeni sille, että hän olisi paikalla minulle ja kuulisi minua, nakersi pikkuhiljaa rakkaudellista pohjaa.

Täyttymättömät tarpeeni, toisen vastuuttaminen niiden tarpeiden täyttämisestä sekä osaamattomuuden puute siinä miten tulla kuulluksi ja ilmaista itseäni johtivat lopulta siihen, että suhde päättyi.

Muistan eräänkin syntymäpäivän, jolloin kumppanini ystävät olivat järjestäneet hänelle ohjelmaa. Vaikka yritin nauttia päivästä, kaipasin itse niin paljon huomiota häneltä, että päädyin olemaan painostava ja negatiivinen. Lopulta suorastaan syytin häntä siitä, että hän ei halunnut viettää aikaa kanssani. Hänen omana syntymäpäivänään siis.

Kun häneltä viimein pääsi itku, tajusin pilanneeni syntymäpäivän.

Tuon suhteen myötä päätin selvittää miksi minusta tuntui usein siltä, että minua ei kuulla. Nyt muutama vuosi myöhemmin ymmärrän, että kuulluksi tuleminen on taito. Kun sen hallitsee, osaan tulla kuulluksi, asettaa rajat, ilmaista itseäni, sekä olla ihmissuhteissa siten, että ne ravitsevat osapuolia rasittamisen sijaan.

Eikä kenenkään tarvitse uhrata omia tarpeitaan. Ei minun, eikä toisten.

Elämässäni on aiemmin ollut myös pitkiä jaksoja, joissa olen ollut ihmissuhteissani kuuntelijan roolissa. Kuuntelin ja kuuntelin, kokien roolini lopulta niin ahdistavaksi, että päädyin välttelemään ihmisiä ja viettämään enemmän aikaa poissa ihmiskontakteista.

En aiemmin ymmärtänyt sitä, että jäin kokoajan itse paitsi jostain jota kaipasin, koska yritin antaa toisille sen, mitä he kaipaavat. Tunsin vain tulevani pikkuhiljaa turhautuneemmaksi ja torjuvammaksi heitä kohtaan. Enkä edes oikein ymmärtänyt miksi.

Omistin kymmenen vuotta sitten yhtiön, jossa oli töissä monta hyvää tyyppiä. Mitä pidempään yhtiömme toimi, sitä ahdistavammaksi oloni pikkuhiljaa siellä tuli. Päädyin lopulta loppuunpalamiseen, koska en koskaan tullut nähdyksi tai kuulluksi töissä. Työpaikalla yritin olla kaikille jotain, jonka koin sopivan yhtiön johtajan rooliin. Kuuntelin, neuvoin, inspiroin ja tein päätöksiä. Mutta en koskaan kertonut mitä minulle kuului.

Kunnes kaikki se purkaantui ulos voimalla ja poltti minut loppuun.

Syynä missään näistä edeltävistä esimerkeissä ei koskaan ollut se, etteikö monia olisi uskoakseni kiinnostanut kuulla kuulumisistani (oli varmasti joitakin joita ei oikeasti kiinnostanut). Vaan suurimman osan ajasta syy oli se, että olin osaamaton sen suhteen, miten jakaa itsestäni.

Kuulluksi tulemisen taito on auttanut minua ratkaisemaan monta ongelmaa elämässäni. Vaikka minulla ei tänä päivänä ole asian suhteen enää suuria ratkaisemattomia kysymyksiä, taito on edelleen jokapäiväisen elämäni keskiössä.

Se, että osaan olla läsnä itselleni ja jakaa itsestäni, eli tulla itseni ja toisten kuulemaksi on toimivan ja onnellisen elämisen perusta. Sanoisin jopa, että minulla ei olisi mitään annettavana, jos en osaisi oikealla tavalla jakaa itseäni.

Siinä on muutamia useista tarinoista, mitä olen asian parissa kipuillut. Kerron kurssilla lisää.

On monta tapaa miten tämä sama osaamattomuus ilmenee elämässämme. Osa meistä on tietämättään alkanut esittää vahvempaa kuin on, koska on oppinut, ettei tule kuitenkaan kuulluksi herkkyytensä kanssa. Tämän tuloksena ympärillä olevat ihmiset eivät osaa ottaa huomioon tunteitamme, koska emme viesti niistä itsekään. Uskomme yhä, ettei sille ole tilaa.

Osa meistä väistää ja miellyttää ja odottaa, että se tulee jossain vaiheessa meille takaisin ja ihmiset ottaisivat myös meidät huomioon. Niin ei vain käy.

Osa meistä mukautuu aina tilanteeseen ja esittää toiselle sitä, mitä me oletamme heidän meiltä haluavan ja odottavan. Rooli on päällä aina ja emme koskaan ole täysin rehellisiä ja näkyviä.
Osa meistä on jo täysin luovuttanut asian suhteen.

Asian ei tarvitse vain olla niin ja siksi loin tämän kurssin. Antaakseni ihmisille ne työkalut, mitkä olisi ideaalitilanteessa oppinut jo lapsena, mutta niin ei vain käynyt syystä tai toisesta. Ne työkalut, mitkä olisin itse halunnut jo paljon aikaisemmin.

shadow-ornament

Jos yhtään miettii ettei ole tyytyväinen tämän hetkiseen elämäänsä ja on oikeesti valmis tekemään töitä itsensä kanssa niin ehdottomasti kannattaa osallistua. Elämä voi muuttua totaalisesti.

- Kevään kurssille osallistunut

Mitä sinä opit tämän kurssin aikana?

Jos tämä verkkokurssi pitäisi tiivistää kolmeen ydinoppiin, niin ne olisivat nämä:

 1. Opit huomaamaan ja sanottamaan itsellesi sen mitä sinussa tapahtuu.
 2. Opit kommunikoimaan sen mitä sinussa tapahtuu toiselle osapuolelle rehellisellä, tilanteeseen sopivalla ja rakentavalla tavalla. Opit siis avaamaan yhteyden hänen kanssaan.
 3. Opit sanomaan ei niille tilanteille, joissa joku toinen tai sinä itse estät kuulluksi tulemisen.

Alta löydät yksityiskohtaisemmin sen mitä kurssi antaa.

 • Kurssin myötä tiedät miten voit ilmaista tarpeesi selkeästi ja syyllistämättä tai kuormittamatta toista osapuolta.
 • Opit pitämään rajasi, kieltäytymään rakentavasti ja välttämään ylikuormituksen, joka johtuu siitä, että otat liikaa asioita kannettavaksesi.
 • Osaat esittää asiasi niin, että tulet kuulluksi (siitäkin huolimatta, että sinusta tuntuu, ettei se ole mahdollista tai ketään ei oikeasti kiinnosta).
 • Opit irtisanoutumaan myrkyllisistä ihmissuhteista (parisuhteet, ystävät, sukulaiset) ja tunnistamaan ei-rakentavat dynamiikat riittävän ajoissa.
 • Ihmissuhteidesi laatu paranee (ei tietenkään ilman vaivannäköä). Ihmissuhteiden laatu vaikuttaa suoraan onnellisuuteemme ja tyytyväisyytemme elämässä. Se vaikuttaa esimerkiksi elinikään merkittävällä tavalla.
 • Arvostat itseäsi enemmän kun sinun ei tarvitse enää väistää, olla niin epävarma ja vältellä vaikeita tilanteita.
 • Opit ymmärtämään mistä nämä vaikeudet johtuvat ja näkemään ettei se ole sinun syysi ... näet miksi et ole tullut kuulluksi ja näet mitä asialle voi tehdä
 • Saat työkaluja, joiden avulla alat muuttamaan omaa toimintaa ja saamaasi vastinetta vähitellen ja turvallisesti ... alat harjoittelemaan uusia psykologisia lihaksia
 • Opit tekemään pieniä muutoksia, jotka näkyvät elämässäsi jo muutaman kuukauden päästä. (Osalla nopeammin - ihmisenä kasvu ei tapahdu sekunnissa, mutta siitä lisää kurssilla)
 • Saat ympärille ryhmän samankaltaisia ihmisiä, jotka tukevat ja tsemppaavat sinua ... et jää yksin muutoksen keskelle, vaan löydät turvallisen ympäristön tästä porukasta jakaa ajatuksiasi ja tunteitasi (jakaminen tapahtuu suljetussa FB-ryhmässä, jonne ulkopuoliset eivät pääse) Huom! Ryhmään ei ole pakko osallistua, tai voit osallistua siihen nimimerkillä.
 • Saat selkeät ohjeet miten voit tulla työssäsi paremmin kuulluksi ja nähdyksi, ilman että vaarannat ammatillista uskottavuuttasi
 • Opit ilmaisemaan omat tunteesi paineen alla
 • Opit ratkaisemaan tilanteita ja tunteita, jotka ovat aikaisemmin jääneet pyörimään päähäsi viikkokausiksi ja vaikuttaneet negatiivisesti mielialaasi
 • Opit asettamaan rajat erittäin haastaville, dominoiville ystäville, kollegoille, esimiehille tai puolisolle

Kenelle tämä kurssi sopii? Jos tunnistat itsesi näistä, kurssi on sinua varten:

 • Koet, että et tule kuulluksi tai nähdyksi
 • Koet, että mielipidettäsi ei kuunnella
 • Puolisosi ei ota tunteitasi huomioon
 • Välillä tuntuu, ettei ystäväpiirisi huomioi, kunnioita tai arvosta sinua
 • Ihmiset automaattisesti olettavat, että et osaa asioita. Tuntuu kuin sinua ei nähdä ihmisenä, jolla on osaamista ja taitoa
 • Jos olet vanhempi, välillä tuntuu, että et koe yhteyttä lapsiisi tai että välinne ovat viileät
 • Tunnet olosi usein merkityksettömäksi
 • Välillä tuntuu, että sinun ja hänen välillä on jotakin, mutta et ihan tiedä, että mitä
 • Välillä tuntuu, että sinun rajojasi poljetaan. Joskus on vain todella kulunut olo esimerkiksi jonkun ystävän näkemisen jälkeen
 • Tunnet, että haluat tulla muiden kanssa koko ajan toimeen kuin se olisi joku velvollisuus
 • Joskus koet olevasi yksinäinen, vaikka olet suhteessa ja kumppani on samassa huoneessa
 • Et koe koskaan "oikeasti" kuuluvasi täysin joukkoon
 • Otat paljon muita huomioon, mutta sinua ei oteta samassa mittakaavassa
 • Sinusta tuntuu, että osalle ei ole tärkeää ylläpitää iloista ja positiivista ilmapiiriä ja joudut huolehtimaan siitä itse
 • Joskus tuntuu että sinun pitää olla kova työpaikalla ja kotona. Lepoa ei ole.
 • Olet kyllästynyt ja väsynyt siihen, että sinut ohitetaan ja et tule kuulluksi.
 • Sinusta tuntuu, että myötätuntoosi ja auttamishaluusi ei vastata samalla mitalla, vaan ihmiset käyttävät sitä hyödyksi. Et halua enää jatkaa näin.
 • Haluat, että ihmiset huomioisivat ja arvostaisivat kaikkea sitä, mitä teet heidän eteensä.
 • Haluat löytää eläämääsi enemmän tilaa, jossa voit ilmaista itseäsi niin kuin haluat.
 • Haluat, että lahjasi ja erityisyytesi nähtäisiin ja tunnustettaisiin ääneen.
 • Haluat, että puolisosi ottaisi sinut paremmin huomioon ja näyttäisi sinulle tunteensa sinua kohtaan.
 • Et halua tuntea epävarmuutta siitä, että pitävätkö muut ihmiset sinusta.
 • Et halua jokaisen kohtaamisen jälkeen pohtia yömyöhään, että mitä muut ajattelivat sinusta tai sanoitko jotain "väärin".
 • Haluat kokea työssäsi muiden arvostusta ja huomiota niin, että se myös auttaisi sinua etenemään uralla ja työtehtävissä.
 • Haluat kokea sisäistä vahvuutta ja voimaa.
shadow-ornament

Oma tieni ihmiseksi, joka osaa olla yhteydessä toisiin ihmisiin rakentavilla tavoilla, on ollut pitkä ja kivinen. Vaikein asia elämässäni. Yksi kärsivällisesti sitä epäluottamuksen ja vihamielisyyden varjostamaa matkaa kanssani tehneistä ihmisistä on Aaro.

Hänen pätevyys työhönsä on kiistaton. Tietomäärä ja ymmärrys ihmisessä jylläävistä mekanismeista on valtava. Sen takana on käyttövoimana kuitenkin jotain vielä vähän suurempaa: inhimillisyys.

Aaro on inhimillinen ihminen toiselle ihmiselle ja se on kaikista parasta mitä toinen ihminen voi toiselle tarjota: olla rehellisesti läsnä omana itsenään.

- Timo

"Innostus sen kun kohosi matkalla ja positiivinen reaktio, miten hyvä ja kattava kurssin sisältö oli."

"Yllätyin erittäin positiivisesti, sillä odotin ”vain” lisätietämystä aiemmin oppimalleni. Tämä kurssi muutti ajatusmaailmaani loppuviimein suuresti ja osui täydellisesti elämäntilanteeseeni."

"Tiedän nyt että paluuta entiseen käyttäytymiseen ei ole / en enää jätä itseäni huomioimatta. Olen elämäni tärkein henkilö"

- Kevään kurssin osallistuneiden kommentteja

Mitä tämä verkkokurssi sisältää?

Moduuli 1: Mistä se johtuu että en tule kuulluksi? Mitä voin tehdä asialle?

Moduuli 2: Miksi en tunnista tai osaa ilmaista tarpeitani ja miten voin ryhtyä opettelemaan asiaa?

Moduuli 3: Miten tulla kuulluksi, sekä ilmaista omat halut ja tarpeet parisuhteessa?

Moduuli 4: Miten tulla kuulluksi ja ilmaista omat tarpeet ja ideat selkeästi työpaikalla?

Moduuli 5: Miten tulla kuulluksi ja ilmaista omat tarpeet selkeästi ystävien, perheen tai sukulaisten kesken?

Löysin Aaron työskentelyn, kurssien ja retriittien äärelle vuonna 2017. Ihmiset ja työskentelytavat tuntuivat ensimmäisestä kerrasta alkaen "omalta" ja hyvällä tavalla tutuilta.

Monien muiden elämänvalintojen jatkoksi sopi tässä kohdassa lähteä selvittämään suhdetta itseeni ja maailmaan askel kerrallaan. Tärkein asia minulle oli alussa, ja on edelleen, tieteellinen perusta yhdistettynä kokemukseen toimivasta kokonaisuudesta. Olen löytänyt elämääni paljon niitä asioita, joita olen kaivannut.

Moni sellainen asia ja tapa, joista olen pitkään halunnut eroon, on myös harventunut, kadonnut tai suhde siihen on tervehtynyt oikealla tavalla. Suosittelen Aaron työskentelyä ja retriittejä sellaisille ihmisille, joilla on arjen perusasiat kunnossa mutta silti ajtus jostain selkeämmästä ja kirkkaamasta suhteessa itseen, muihin ja elämään puuttuu.

- Vili

Mikä tämän kurssin arvo ja hinta on?

On vaikeaa laittaa euromääräistä arvoa omien ihmissuhteiden laadulle ja itsensä arvostamiselle. Asiaa voi silti miettiä seuraavasti:

Minkä arvoista se olisi sinulle, että sinun ei tarvitsisi tuskailla näiden tilanteiden kanssa jatkuvasti vaan oppisit toimimaan niissä niin, että et loukkaa muita ja silti pidät huolta omista tarpeistasi?

Kauanko olet toivonut, että sinun ei tarvitsisi tuntea ulkopuolisuutta tai jäädä porukan ulkopuolelle?

Oletko joskus pyytänyt pienempää palkkiota kun ansaitset sen takia, että pienennät itseäsi automaatttisesti?

Jos osallistuisit henkilökohtaiseen valmennukseeni (johon en ota lisää asiakkaita tällä hetkellä)  niin se maksaisi 90 € / tunti.

Voit myös osallistua ryhmävalmennuksiin ja retriitteihin, mitä järjestän säännöllisesti. Niiden hinnat alkavat 490 eurosta per kerta. Lisäksi tulee tietysti matkakulut.

Olen käynyt varsin pitkän henkilökohtaisen matkan ja käyttänyt sen varrella erilaisiin koulutuksiin ja opettajiin yli 35 000 euroa omaa rahaani ja aikaa yli kymmenen vuotta.

Jos haluat lähteä matkalle ja opetella tuntemaan itsesi paremmin, tämä on varmasti edullisin tapa aloittaa se. Ja voit aloittaa sen turvallisesti kotikoneeltasi käsin.

Halusin tehdä tästä kurssista sellaisen, että mahdollisimman monilla on mahdollisuus lähteä mukaan harjoittelemaan taitoa, joka on ollut minulle ratkaiseva matkalla kohti elämää, jota on mukava elää.

Uskon kurssin hyödyllisyyteen niin paljon, että annan sille 14-päivän 100% rahat takaisin- tyytyväisyystakuun. Jos et syystä tai toisesta ole kurssin alettua tyytyväinen saamiisi materiaaleihin, voit pyytää rahasi takaisin ja palautan ne täysimääräisenä.

Haluan mukaan kurssille

Kurssi lievästi sanoen räjäytti ajatusmaailmani! Olin täysin lukossa oleva huolehtiva ja supersuorittava liian kiltti suurperheen äiti, joka oli tottunut pienestä asti sivuuttamaan omat tarpeet. En kurssin alussa edes osannut nimetä YHTÄÄN omaa tarvetta! Se sai minut havahtumaan omaan todellisuuteeni.

Nämä 5 viikkoa on avannut silmäni ja järisyttänyt suuresti elämääni. Ensimmäiset viikot tuntuivat erittäin vaikeilta kun tajusin tilanteeni, mutta nyt tuntuu kuin joku olisi ottanut niskastani pois suuren kiven. Ihanaa!

- Kevään kurssille osallistunut

Kuka on Aaro Löf?

Ammattinimikkeeni ovat kirjailija ja valmentaja. Työni tarkoitus on auttaa (myös minua itseäni) ihmisiä ympärilläni tuntemaan itsensä ja ymmärtämään mikä rikkaus sen oppimismatkan takana on.

Löydät alta tiedon koulutuksistani ja halutessasi voit tutustua minuun tarkemmin täällä.

Koulutuksia mitä olen käynyt vuosien varrella

  • Ratkaisukeskeinen -valmentaja (Robbins-Madanes)
  • LCF -lifecoach (Valmentamo)
  • Miesryhmäohjaaja (Miessakit ry)
  • Tantric Lifecoach (Shanti Limnell, Awareness therapy)
  • Kundaliinijooga -opettaja (KRI)
  • Vapaa tie -valmentaja (Kehto -koulu)
  • Working with people -training (www.workingwithpeopletrainings.com)
  • Diamond approach -oppilas (www.diamondapproach.org)
  • Kristillisen mystiikan sekä suufilaisuuden oppilas

Usein kysyttyjä kysymyksiä kurssista

Miten kurssi toimii käytännössä?

Ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiin tulee viesti ja ohjeet tunnuksien luomisesta. Pääset aloittamaan kurssin saman tien.

Kurssin materiaalit ovat teksteinä ja videoina ja ne voi katsoa kännykällä, tabletilla tai tietokoneella.

Voit käydä kurssin materiaalia läpi omaan tahtiisi ja myös edetä sinulle sopivassa tahdissa. Materiaalit ovat käytössäsi niin kauan kuin niitä tarvitset.

Miten voin maksaa kurssin?

Kurssin hinnan voi maksaa normaalisti verkkomaksuilla tai luottokortilla. Lisäksi myös lasku ja osamaksu onnistuu valitsemalla kassalla esimerkiksi Mash-vaihtoehdon.

Tuleeko lasku postissa kotiin?

Lasku saapuu kotiisi, jos valitset sen maksuvaihtoehdon itsellesi (mash, jousto)

Onko joku takuu kurssille ja sisällöille?

Annan kurssille 100% tyytyväisyystakuun ensimmäiselle kahdelle viikolle. Ehdit rauhassa tutustua toimintatapaan ja jos et pidä siitä, voit pyytää rahasi takaisin.

Onko tämä jotain terapiaa?

Tämä ei ole terapiaa. Tällä kurssilla tutkimme itseämme erilaisten työkalujen ja ohjauksen avulla, sekä yhteisen ryhmän tukemana.

Kurssi on ihmisille, jotka haluavat oppia itsestään ihmisenä ja kehittää tiettyjä taitoja itsessään. Taitoja, joiden avulla tulee toimeen paremmin itsensä ja muiden ihmisten kanssa.

Ovatko tietoni yksityisiä?

Ovat. Minulle on erityisen tärkeää, että jokainen saa antaa itsestään kurssin aikana juuri sen verran, kun kokee oikeaksi. En jaa tietoja ulkopuolisille ja myöskään ryhmän sisäiseen Facebook-ryhmään liittyminen ei ole pakollista, vaikka sitä suosittelen vahvasti.

Voiko tämän kurssin ostaa lahjaksi?

Kyllä, voit ostaa tämän verkkokurssin helposti myös lahjaksi. Teet vain tilauksen kuten normaalisti!

Tämän jälkeen laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen info@aarolof.fi voit osoittaa kenelle lahja on tarkoitettu.

Tärkeää:

Ilmoita viestissä lahjansaajan koko nimi ja sähköpostiosoite (puhelinnumero).

Lahja on tämän jälkeen valmis lähtemään saajalleen!

Mitä kannattaa huomioida kurssille osallistuessa?

Kannattaa varata jo nyt kalenteriin kahden tunnin ikkuna jokaiseen viikkoon, jolloin perehdyt materiaaleihin rauhassa ja ilman häiriöitä. On helppoa ilmoittautua mukaan ja sitten jättää osallistuminen aikomiseksi. Jos haluat, että asiat muuttuvat, kannattaa sitoutua matkaan jo nyt varaamalla sille sopiva aika.

Ihmisenä kasvu on aluksi hitaampaa kuin haluaisi ja lopulta tapahtuu niin paljon, että yhdessä päivässä tuntuu elävän useampaakin elämää yhtäaikaa. Aloitetaan kuitenkin sieltä missä ollaan nyt.

Sisältyykö kurssiin tapaamisia Aaron kanssa?

Ei sisälly. Loin tämän kurssin myös siksi, että halusin tarjota ihmiselle jotain erittäin helposti lähestyttävää ja käytännöllistä henkisen ja ihmisenä kasvun kannalta. Tästä syystä en voi tarjota henkilökohtaisia tapaamisia kanssani, koska se nostaisi kurssin hintaa niin paljon.

Olen kuitenkin ryhmän mukana läsnä jatkuvasti ja vastaan kaikkiin kysymyksiin mitä ryhmässä esitetään.


Haluan mukaan

Kampanjahinta 59€ on voimassa 25.10 saakka (norm. 129€). Voit aloittaa kurssin saman tien tai sinulle sopivassa hetkessä. Sinulla on 100% 14-päivän rahat-takaisin tyytyväisyystakuu ja saat pitää kurssimateriaalit loppuelämäsi.