Läsnäolohaaste - eli 3 viikkoa kestävä maksuton verkkokurssi.

Läsnäolon harjoittaminen on, asia joka voi parantaa työhyvinvointia, terveyttä, itsetuntemusta, ihmissuhteita ja yleistä elämänlaatua. Osallistu haasteeseen ja selvitä mitä se voi tarjota sinulle.

Osallistu haasteeseen ja ammenna läsnäolon hyödyistä

Haaste alkaa ilmoittautuessasi siihen ja kestää 3 viikkoa. Ilmoittaudu tässä mukaan ja varmista paikkasi mukana hyvinvointia ja selkeyttä tuovalla maksuttomalla kurssilla.

Yksityisyytesi on tärkeää ja tietojasi kohdellaan huolella

 • q-iconMiten haaste toimii?

  Rekisteröitymisen yhteydessä saamillasi tunnuksilla voit kirjautua kurssille sähköpostiin saamasi linkin kautta. 3 viikon aikana saat videona ja tekstinä ohjeet 7 erilaiseen läsnäoloa parantavaan harjoitukseen. Voit halutessasi osallistua myös haasteeseen osallistuville luodun facebook -ryhmän keskusteluun.

 • q-iconKenelle haaste sopii?

  Kuka tahansa läsnäolosta kiinnostunut voi osallistua. Harjoitukset ovat pituudeltaan 5-10 minuutin mittaisia ja jokaiseen kuuluu lisäksi muutaman minuutin mittainen harjoitusta ja läsnäoloa yleisesti pohjustava video.

  Tarvitset siis noin 15 minuuttia aikaa joka kolmas päivä ja n. 7 minuuttia aikaa seuraavina kahtena päivänä mikäli haluat osallistua haasteeseen säännöllisesti 3 viikon ajan.

  En suosittele haasteeseen osallistumista mielenterveysongelmista kärsiville.

 • q-iconMikä haasteen tarkoitus on?

  Tarjota sinulle paikasta ja rahasta riippumattoman mahdollisuuden kokeilla läsnäoloharjoitusten hyötyjä pienellä ajallisella investoinnilla.

  Haasteen harjoitteet ovat olleet minulle hyödyllisiä ja haluan, että ne ovat saatavilla jokaiselle kiinnostuneelle.

Mindfulness on yksi läsnäoloon perustuva menetelmä. Tutkimus kertoo sen vaikutuksista seuraavaa:

Mindfulnessin on todettu vähentävän tunnepitoista rasitusta, helpottavan kielteisiä mielentiloja sekä parantavan useilla tavoilla elämän laatua.

Vaikutukset mielen tasolla liittyvät erityisesti ajattelun joustavuuteen, positiivisiin tunteisiin sekä kasvaneeseen tietoisuuteen oman mielen toiminnasta. Kasvanut tietoisuus vaikuttaa positiivisesti lisäämällä kykyä säännellä tunteita sekä palautua nopeammin kielteisistä tunnetiloista.

Vaikutukset aivojen fysiologian tasolla näkyvät mm. tarkkaavaisuuden ohjaamiseen, itseä koskevaan tietoisuuteen sekä tunteiden nimeämisen liittyvien alueiden aktiivisuuden lisääntymisenä ja kasvuna. Fysiologisina vaikutuksina on dokumentoitu mm. stressihormonien tason laskevan sekä immuunivasteen paranevan.

(Lähde: Greeson, J.M.: Mindfulness Research Update: 2008, Complementary Health Practice Review 2009, 14:10-18, jossa koottiin 52 keskeisen tutukimuksen tulokset.)

Osallistu haasteeseen ja ammenna läsnäolon hyödyistä

Ilmoittaudu alta mukaan ja varmista paikkasi mukana hyvinvointia ja selkeyttä tuovalla maksuttomalla kurssilla.

Yksityisyytesi on tärkeää ja tietojasi kohdellaan huolella

Jäikö kysyttävää? Lähetä minulle postia osoitteeseen info@aarolof.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa ja kutsu ystäväsi mukaan: