fbpx

KASVUALUSTA

KASVUN AMMATTILAINEN

AMMATTINA IHMISEN KASVU

SYKSYN 2022 KASVUN AMMATTILAINEN -koulutuksen haku on nyt meneillään.

Ihminen on kehollinen, psykologinen, sosiaalinen sekä ennen kaikkea henkinen olento.

KASVU tarkoittaa, että ihminen saa yhteyden luontaisiin voimavaroihinsa, eli tietoisuuteensa ja hän alkaa ilmentää itseään. Jotta kasvu voi tapahtua, ihmisen täytyy uskaltaa yhä uudelleen laajentua historiaansa ja tuttua minäänsä suuremmaksi, sallien vapaan ja autenttisen itsensä tulla esiin.

Tässä häntä voi auttaa ammattilainen, joka ymmärtää miten tätä ihmisen todellisinta itseä tuetaan, rohkaistaan ja kutsutaan esiin.

KASVUN AMMATTILAINEN -koulutuksessa opit toimimaan tällaisena henkilönä.

Voit hyödyntää oppimaasi siinä ammatissa, jossa jo olet, aloittaa uuden ammatin tai käydä koulutuksen tuodaksesi KASVUN isommaksi osaksi ihmissuhteitasi ja omaa elämääsi.

– Harun Löf

HALUATKO SINÄ OLLA HENKILÖ, JOKA VOI AUTTAA TOISTA VAPAUTUMAAN, VOIMAANTUMAAN JA TUNTEMAAN ITSENSÄ?

KASVUN AMMATTILAINEN

-KOULUTUKSESSA OPIT:

KASVUN AMMATTILAISEN...

…tärkein työkalu on hänen oma itsetuntemuksensa.

Siksi koulutus auttaa sinua eheytymään, näkemään historiallisen minuutesi yhä selkeämmin sekä tuntemaan paremmin sen todellisen itsesi, jonka olemme menettäneet.

Saat tilan ja tuen sille muutokselle, jossa tuot autenttisen olemuksesi ja voimavarasi vahvemmin osaksi elämääsi, ihmissuhteitasi ja ammattiasi.

30 vastaanottamaasi harjoitusvalmennusta sekä opettajan kanssa työskentely tukevat henkilökohtaista KASVUASI vahvasti.

ITSETUNTEMUKSEN LISÄKSI KASVUN AMMATTILAINEN TARVITSEE:

Tietoisuus ja sen antaminen toisen käyttöön ovat elämänkokemuksesi lisäksi tärkeimmät työkalusi. Näitä tukevat erilaiset viitekehykset, jotka muodostavat yhden kokonaiskuvan KASVUSTA. Sekä menetelmät, joilla voidaan tukea KASVUA ja luoda kohtaamiseen turvaa sekä suuntaa antavat rajat.

Menetelmät, joita opit hyödyntämään:

Viitekehykset, joita opit hyödyntämään:

KOULUTUS SOPII:

Lisäkoulutukseksi johtamisen ja esimiestyön, kasvatusalan, opettamisen, hengellisyyden, hyvinvoinnin, mielenterveyden ja terveydenhoidon ammattilaisille. Tarvitsemme ihmisen kanssa työskentelevien joukkoon ammattilaisia, jotka osaavat kohdata toisen raviten myös tämän syvimpiä osia ja jotka tunnistavat sen tiellä olevat mekanismit meissä jokaisessa.

Lisäkoulutukseksi sinulle, joka työskentelet ihmisten kanssa ja haluat tuoda kohtaamisiin elementin, jonka myötä ne palvelevat paremmin omaa itsetuntemustasi sekä toimivat syvemmin parantavana sekä tukevina asiakkaillesi.

Syventäväksi koulutukseksi sinulle, joka olet jo tutustunut itseesi aktiivisen työskentelyn kautta ja haluat nyt syventää itsetuntemustasi antamalla tietoisuutesi myös toisen ihmisen käyttöön. Syvennät koulutuksessasi ymmärrystä siitä, miten sinä vaikutat toisiin ja toiset sinuun sekä siitä, miten kanssakäyminen voi avartaa tietoisuuttasi.

Sinulle, joka haluat uuden merkityksellisen ammatin ihmisen KASVUN äärellä.

KOULUTUS EI SOVI:

Sinulle, joka kaipaat vielä ensisijaisesti tukea oman historiasi tuntemiseen ja voimavarojesi löytämiseen. Rakennat KASVUN AMMATTILAISEEN sopivaa pohjaa parhaiten keskittymällä oman historiasi tuntemiseen, siitä vapautumiseen ja voimavarojesi löytämiseen.

Voit tehdä tätä kanssani siihen sopivassa koulutuksessa tai muualla.

MILLAINEN VALMENTAJA -KOULUTUS/ LISÄKOULUTUS TÄMÄ ON?

Itsensä kehittämiseen, ratkaisukeskeiseen valmennukseen, joogaan, unelmien toteuttamiseen ja terapiaan keskittyvät koulutukset ovat lunastaneet oman tärkeän paikkansa tietyn osa-alueen tukijoina. Koko ihmisyyden sisällyttävälle, ihmisyyden ydinolemuksen tuntevalle osaamiselle on kuitenkin kasvava tarve. Tämä koulutus vastaa tähän tarpeeseen. Yhdistämme henkisen, psyykkisen, kehollisen ja konkreettisen tavalla, joka mahdollistaa sekä itsetuntemusta syventävän että jokapäiväisessä elämässä konkreettisesti auttavan kohtaamisen / valmentamisen.

Ongelmien pintapuolisen ratkaisun tai ulkoisten olosuhteiden muuttamiseen keskittymisen sijaan lähestymme asiakkaamme elämän tilanteita mahdollisuuksina löytää, voimaantua ja vapautua. Ulkoiset olosuhteet paljastavat jotain sisäistä, joka avautuessaan rikastuttaa elämää, synnyttää selkeyttä, tarjoaa ratkaisuja sekä avartaa asiakasta ihmisenä.

Koulutuksesta valmistuu maanläheisiä ammattilaisia, jotka tiedostavat ihmisen olevan kokonaisuus, jonka osia ovat tietoisuus, mieli, tunteet ja keho. Kasvun tukeminen edellyttää tietoisuuden tukemista, psyykkisten esteiden kohtaamista/eheyttämistä sekä tämän prosessin kehollistamista. Tarvitset siihen henkistä, terapeuttista ja somaattista (kehollista) osaamista.

KASVU on sitä, kun ihmisen tietoisuus vapautuu historiastaan ja alkaa tunnistaa sekä ilmentää luontaisia voimavarojaan ihmisyyden kautta. Jokapäiväinen elämä haasteineen, vaiheineen ja tilanteineen tarjoaa alustan, jolla KASVAA.

KASVUN AMMATTILAINEN auttaa tässä.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ ASIOINA JA NUMEROINA:

KOULUTUS KOOSTUU:

KOULUTUKSEN KESTO JA PÄIVÄMÄÄRÄT:

Koulutus kestää noin 12 kuukautta. Koulutuspäivät alkavat keskiviikkona tai perjantaina kello 10:00 ja päättyvät sunnuntaina kello 17:00. 

7.9 – 11.9.2022 Osio 1 (alkaa ke kello 10:00, päättyy su kello 17:00)

14.10 – 16.10.2022 Osio 2 (alkaa pe kello 10:00, päättyy su kello 17:00)

18.11 – 20.11.2022 Osio 3 (alkaa pe kello 10:00, päättyy su kello 17:00)

16.12 – 18.12.2022 Osio 4 (alkaa pe kello 10:00, päättyy su kello 17:00)

25.1 – 29.1.2023 Osio 5 (alkaa ke kello 10:00, päättyy su kello 17:00)

24.2 – 26.2.2023 Osio 6 (alkaa pe kello 10:00, päättyy su kello 17:00)

24.3 – 26.3.2023 Osio 7 (alkaa pe kello 10:00, päättyy su kello 17:00)

21.4 – 23.4.2023 Osio 8 (alkaa ke kello 10:00, päättyy su kello 17:00)

24.5 – 28.5.2023 Osio 9 (alkaa ke kello 10:00, päättyy su kello 17:00)

16.6 – 18.6.2023 Osio 10 (alkaa ke kello 10:00, päättyy su kello 17:00)

KOULUTUKSEN HINTA:

Koulutuksen ennakkohinta on 5700€ 

Se sisältää koulutuksen (4095€) sekä ruoat ja majoituksen (1605€) Varausmaksu, joka vähennetään kokonaishinnasta on 500€ ja maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tai sovittuna päivämääränä ennen koulutuksen alkua. Varausmaksulla vahvistat, että otat koulutuspaikan vastaan.

MISSÄ KOULUTUS JÄRJESTETÄÄN?

Paikkana toimii Patruunantalo Pyhtäällä. Pyhtään kirkonkylä sijaisee Kotkan lähistöllä, noin 108 kilometriä itään Helsingistä. Paikalle pääsee bussilla Helsingistä tai kuten suurin osa, muiden koulutustovereiden kyydillä. Patruunatalo on kotoisa, kartanomainen tila lisärakennuksineen ja ulkoilumaastoineen.

Erikoisruokavaliot hoidetaan osaavasti. Majoittuminen tapahtuu 2-3 hengen huoneissa samaa sukupuolta olevien koulutustovereiden kanssa. Oma huone on mahdollinen lisähintaan 30€/yö.

MITEN SAAT LISÄTIETOA JA HAET MUKAAN:

VAIHE 1: Lähetä ensimmäisenä tieto kiinnostuksestasi osoitteeseen
info@aarolof.fi niin toimitamme sinulle yksityiskohtaisemmat tiedot koulutuksen sisällöstä. Mikäli kaipaat sen jälkeen tietoa jostain asiasta, voit kysyä asiasta sähköpostilla tai sopia puhelun Harun Löfin kanssa. Mikäli koulutuksen sisältö puhuttelee sinua, etene sen jälkeen seuraavaan kohtaan.

VAIHE 2: Täytä perustietosi Painamalla tästä

VAIHE 3: Lähetä kirjallinen hakemuksesi osoitteeseen info@aarolof.fi otsikolla HAKEMUS KASVUN AMMATTILAINEN -koulutukseen.

Kerro maksimissaan kahden sivun mittaisessa kuvallisessa hakemuksessa:

  • Millainen historiasi on?
  • Kuka olet tänään?
  • Minne olet matkalla?
  • Mikä tämän koulutuksen merkitys on sinulle?

Hakemuksen lähettämisen jälkeen, saat viikon sisään tiedon siitä, valitaanko sinut haastatteluun. 60-75 minuuttia kestävä haastattelu tapahtuu koulutuksen pääopettajan Harun Löfin kanssa verkon ylitse. Haastattelun kustannus on 100€. Haastattelumaksu vähennetään koulutusmaksustasi, mikäli sinut hyväksytään mukaan ja otat koulutuspaikan vastaan.

Haastattelun jälkeen saat viikon sisään tietää, onko sinut valittu KASVUN AMMATTILAINEN -koulutukseen. Kun olet saanut vahvistuksen valinnasta, sinulla on kaksi viikkoa aikaa vahvistaa osallistumisesi.