Tervetuloa rehellisyys webinaariin.

Rehellisyys on arvokasta. Mutta kuinka rehellinen voi olla ja miten tehdä se oikein?

Webinaari järjestettiin 5.6 mutta ei hätää. Ilmoittautumalla alta mukaan lähetän sinulle tallenteen webinaarista sähköpostiisi ja pääset mukaan.

Ilmoittaudu tästä mukaan.

Arvostan yksityisyyttäsi ja käytän tietojasi vain sinulle tiedottamiseen

 • q-iconMiten pääsen mukaan?

  Täytä ensin tietosi ja paina ilmoittaudun mukaan -painiketta. Sen jälkeen siirryt kiitos -sivulle. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta tunnin sisällä. Seuraavan kerran otan sinuun yhteyttä edellisenä päivänä muistuttaakseni sinua ja perjantaina 5.6 saat tiedot miten tulla mukaan Zoom -palvelulla toteutettavaan webinaariin. Voit osallistua tietokoneellasi tai puhelimellasi.

 • q-iconMitä webinaarissa tapahtuu?

  Ensimmäisen tunnin ajan jaan sinulle kokemuksia ja informaatiota siitä mitä rehellisyys on, miten voi olla rehellinen tavalla, joka on hyödyllistä sekä miksi rehellisyys on tärkeää ottaa yhä kiinteämmäksi osaksi jokapäivästä elämää. Puhun myös siitä miksi rehellisyys on niin haastavaa ja miten lähestyä näitä haasteita.

  Viimeisen puolen tunnin aikana voit osallistua halutessasi parin kanssa tehtävään harjoitukseen (vapaaehtoista) tai tehdä harjoituksen itsenäisesti. Annan selkeät ohjeet siihen. Harjoitus havainnollistaa konkreettisesti aihettamme rehellisyyttä.

 • q-iconMaksaako tämä jotain?

  Ei maksa nyt tai myöhemmin. Haluan jakaa näistä asioista ilman palkkiotakin. Ne, jotka kokevat kiinnostuvansa aiheesta ja lähestymistavasta ottavat kokemukseni mukaan yhteyttä itse kun haluavat aloittaa työskentelyn kanssa ja ammentaa työkaluista elämäänsä enemmän. Tervetuloa siis kaikki avoimesti mukaan.

Aaro Löf - webinaarin järjestäjä

Aaro Löf on kirjailija, Hidasta elämää -kirjoittaja, retriittien ja verkkokurssien ohjaaja sekä henkisen valmentamisen pioneeri Suomessa.