TUNNE ITSESI -retriitti 17.3.-21.3.2021. Tervetuloa mukaan!

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

TERVE. OLEN AARO LÖF, KIRJAILIJA JA IHMISYYDEN AMMATTILAINEN

Saatan olla sinulle tuttu esimerkiksi kirjani, kurssieni tai Hidasta elämää-kirjoituksieni kautta.

Työni tarkoitus on auttaa ihmisiä ympärilläni tuntemaan itsensä ja ilmentämään vapaammin luontaisia voimavarojaan. Olen vuosien aikana ehtinyt tekemään muutakin, mutta tämä on kutsumukseni.

Löydät tältä sivulta Rohkea elämä -kirjani, kirjoittamiani artikkeleita, verkkokurssini, järjestämäni parisuhde viikonloput sekä retriitit. Tervetuloa.

TULE RETRIITILLE OPPIMAAN ITSESTÄSI

TUNNE ITSESI -RETRIITTI

Retriitti järjestetään 17.3.-21.3.2021. Paikkoja jäljellä 11/40

Tämän retriitin tarkoitus on tarjota sinulle lisää itsetuntemusta, voimavaroja, vapautta historiasi vaikutuksesta sekä selkeyttä elämääsi ja sen suuntaa koskien.

LUE LISÄÄ JA VARAA PAIKKASI

OSALLISTU KUMPPANISI KANSSA PARISUHDE VIIKONLOPPUUN

Kysytty PARISUHDE VIIKONLOPPU 6.8.-8.8.2021.

Teemme parhaillaan päivitystä tulevaan Parisuhde viikonloppuun. Julkaisemme uudet tiedot mahdollisimman pian.

Viikonloppu antaa teille kumppaneina työkalut ja valmiudet, joilla ravitsette rakkautta ja intohimoa parisuhteessanne lopun elämää. Kun parisuhde voi hyvin, se näkyy kaikessa. Kun yhteys ei pelaa, se on poissa myös muualta.

Jos haluatte antaa suhteellenne mahdollisuuden olla sitä, mitä se parhaimmillaan voi olla ja kasvaa kypsyydessä uudelle tasolle, tämä viikonloppu on teitä varten riippumatta siitä, minkä ikäinen suhteenne on.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

OSALLISTU AJANKOHTAISELLE VERKKOKURSSILLE

VERKKOKURSSI: TOIMIVA PARISUHDE

7 viikon mittainen verkkokurssi, jossa opit ne asiat parisuhteesta, jotka jokaisen on tärkeä tietää. Älä ajaudu erilleen tai anna intohimon hiipua turhaan. Ota käyttöösi työkalut, joiden avulla saat yhteyden kumppaniisi takaisin ja rakennat vahvaa kumppanuutta.

LUE LISÄÄ KURSSISTA

HANKI KIRJANI ROHKEA ELÄMÄ TUEKSI ELÄMÄSI MUUTOKSIIN

ROHKEA ELÄMÄ -KIRJA 

Tämä kirja on syvällinen ja käytännöllinen opas, josta voi ammentaa työkaluja kun etsit itsetuntemusta, ratkaisuja, menestystä tai onnellisuutta.

"Olen aikaisemmin kuvitellut, että tunnen itseni ja osaan kuunnella itseäni. Kirjasi on auttanut minua huomaamaan, että olen oikeasti vielä aika kaukana itsestäni. Matkani on aivan alussa ja haluan oppia tuntemaan kuka todella olen." - Tyytyväinen lukija

TILAA KIRJA

HALUATKO KUULLA UUSISTA KURSSEISTA JA RETRIITEISTÄ?

Jätä sähköpostiosoitteesi ja lähetän sinulle tietoa uusista kursseista!

KYLLÄ, HALUAN KUULLA!

100% TURVASSA: En jaa tietojasi