fbpx

Lue lisää meidän (KASVU ALUSTA) työskentelystä

Kerromme sinulle tässä kirjoituksessa lyhyesti siitä mistä KASVU ALUSTAN työskentelyssä on kysymys ja millaisia eri tapoja sinulla on työskennellä kanssamme.

KASVU ALUSTA tarkoittaa Aaro Löfin työn ympärille rakentuneita raameja. Se tarjoaa henkistä opetusta ja koulutusta ihmisille, sekä ihmisten kanssa työskenteleville.

Ymmärrämme, että henkisestä opetuksesta sekä psykologis-henkisestä työskentelystä voi hyötyä moni muukin kuin henkisestä tiestä kiinnostunut. Siksi pyrimme tarjoamaan erilaisia vaihtoehtoja, keskittäen kuitenkin suurimman huomiomme heihin, jotka haluavat tuntea todellisuuden ja itsensä. Tämä on aina elämän mittainen tie.

KASVU ALUSTA ei edusta mitään uskontoa, henkistä perinnettä tai terapeuttista menetelmää. Taustallamme vaikuttavat vahvasti sellaiset perinteet kuten The Diamond Approach, Naqshbandi suufi -linja, Diamond Logos sekä kristillinen mystiikka. Yhteytemme näihin opetuksiin on elävä ja otamme jatkuvasti uutta opetusta vastaan. Edellä mainittujen lisäksi meillä on ymmärrystä myös tantrasta, etelä-Amerikan shamanistisesta perinteestä, kundaliinijoogasta sekä erilaisista meditatiivisista menetelmistä.

KASVU ALUSTAN perusta on rakentunut sille, että tarjoamme suomalaisille tähän aikaan sopivan, autenttisen henkisen tien. Emme eri paikoista koottua tilkkutäkkiä, vaan tien, joka on avautunut ja jatkaa avautumistaan, Aaro Löfin, häntä opastavien sekä hänen kanssaan työskentelevien kautta.

Opetuksemme ytimenä toimivan KASVU OHJELMAN perusta ovat KASVU RETRIITIT. Opetukseen osallistuvan resurssien ja tahtotilan mukaan, voimme lisätä oppimismahdollisuuksia retriittien muodostavan rungon yhteyteen.

Osa ihmisistä käy hieman maistamassa opetuksen antia. Toiset viipyvät kolmevuotisen KASVU OHJELMAN ajan. Osa jatkaa siitä syventäviin opintoihin. Jotkut tekevät myös sen sitoumuksesta kertovan valinnan, että he muodostavat pysyvän yhteyden ja ystävyyden opettajan sekä opetuksen kanssa. Tämä initiaatioksi kutsuttu tapahtuma toteutuu reilun tutusumisen sekä molemminpuolisen luottamuksen rakennuttua, tarttumalla opettajaa kädestä, kuten henkisissä perinteissä on tehty jo vuosisatoja.

Osa kanssamme työskentelevistä haluaa hyödyntää työkalujamme ensisijaisesti oman elämänlaatunsa parantamiseen. Tätä tarkoitusta varten olemme luoneet esimerkiksi helposti lähestyttäviä ja konkreettisia verkkokursseja. Yksilöllistä tukea voit saada myös KASVU VALMENNUKSESTA.

KASVU ALUSTAN tarkoitus on tarjota aluksi raamit, turva ja opetus, jonka avulla ne kohdat ihmisessä voivat vahvistua, jotka kaipaavat vahvistumista ja ovat jääneet vaille ravintoa. Samalla autamme niitä pehmenemään, jotka ovat kehittyneet liikaa ja hankaloittavat elämäämme, sekä pitävät etäällä itsestämme, toisista ja elämästä itsestään.

Kypsyessämme alamme saada paremmin kosketusta siihen itseemme, jonka olemme kehittyessämme menettäneet. Kun luomme tämän kosketuksen, on tärkeää alkaa integroida sitä vahvemmin jokapäiväiseen elämään. Tässä vaiheessa ymmärryksemme avautuu selkeämmin sille, että jokapäiväinen elämämme itseasiassa on kasvu alusta. Yhdessä tekemämme pohjatyö antaa meille niitä työkaluja ja resursseja, joita tarvimme elämän alustalla kasvaaksemme ja menestyäksemme.

Jokainen meistä elää samalla alustalla. Jokainen ei kuitenkaan koe elävänsä joka hetki jonkin hyväntahtoisen, opastavan, viisaan ja tarkoituksen mukaisen kannattelemana, osallistuen tietoisesti siihen seikkailuun, jota elämä on. Pohjatyön myötä tämä elämän ihme alkaa avautua meille. Jotta voimme alkaa elää todellista elämää, tarvitsemme ensin kosketuksen todellisuuteen.

Kun oppilas saa kosketuksen todellisuuteen ja aloittaa oman löytöretkensä, KASVU ALUSTAN, opettajan ja vertaisten rooli muuttuu. Tarjoamme yhä syventävää oppia sekä tuen itsenäistyvälle matkalle. Ammatillista koulutusta sen kutsuvaksi kokeville. Sekä rakkautemme ja ystävyytemme. Kuten myös käden, johon tarttua kun oppilas on kohdassa, jossa on astuttava tuntemattomaan.

Olet tervetullut sellaisena kuin olet, sillä tavalla ja silloin kun sinun on mahdollista. Ja niin kauaksi aikaa kun on sinulle sopivaa.

Rakkaudella,

KASVU ALUSTAN väki